Foto’s

 

 

 

Wanneer menselijk mannelijk sperma en een menselijk vrouwelijke eicel zich vermengen, begint het leven van een nieuw menselijk nageslacht (niet 2 weken ervoor).

 

 

Op dag 1 is al bekend of je baby een jongen of meisje is, met eigen unieke DNA, en is kleur haar, huid en ogen al vastgelegd, en een unieke bloedgroep die anders kan zijn dan die van de moeder.

Met 18-22 dagen pompt zijn/haar hartje al eigen bloedgroep bloed door eigen bloedvaten die volgens sfuhl.org al werden aangelegd met 13 dagen.

Met 3 weken hersenen, ruggenmerg, zenuwstelsel, hart; met 4 weken armpjes, lever, maag, darmen, longen, ogen, neus, tong, en kan je hun open mond zien, terwijl met 4-5 weken de pijn receptoren al beginnen te ontwikkelen.

Met 5 weken worden inmiddels al 50.000 nieuwe neuronen/hersencellen per seconde aangemaakt, en beginnen beentjes, ribben, nieren blaas, oren, kaak, en wervelkolom.

En met 6 weken vanaf conceptie wordt al hersenactiviteit met een EEG waargenomen, beginnen de tanden zich te ontwikkelen en reageert de baby op aanraking, hikt, en schrikt.

 

 

Embryologen geven aan dat menselijk leven bij de conceptie begint.

“Human male sperm with human female egg produce human offspring.”

 

 

Veel embryologen bevestigen dat het leven begint bij de conceptie. In twijfel? Bekijk sfuhl.org, of bekijk dit korte filmfragment waarin het kloppende hart is te zien. Het hart begint begint rond dag 18-21 – in het filmpje zie je het hartje kloppen bij 4 weken 4 dagen = dag 32 na conceptie, en baby bewegen: 

 

 

 

Het enige doel van de baarmoeder is om een thuis te bieden aan een baby – een kind met uniek DNA vanaf dag 1.

En als een jongetje groeit, heeft de vrouw dan een penis?

En als een been wordt afgescheurd, mist de moeder een been?

 

 

Muis en kip embryo’s. Wist u dat: “De huidige leerboeken blijken namelijk vooral gebaseerd te zijn op verouderde schematische tekeningen van muizen- en kippenembryo’s. Die zijn gaandeweg de standaard geworden voor het embryologieonderwijs aan toekomstige artsen… Persbericht AMC/UMC 24-11-2016 3D atlas Amsterdam UMC Locatie AMC – Unieke 3D-atlas van groeiend embryo

 

Kip muis embryo
Kip muis embryo

 

 

 

 

In de submenu’s op de volgende pagina’s vindt u prachtige beelden van levende kindjes in de baarmoeder van hun moeder.

 

Voor amenorroe, voeg 2 weken toe. Dit is een benadering. Omdat het lastig is om exact vast te stellen welke dag de eisprong en conceptie waren, is er sprake van een marge. Net zoals we grote, kleine, dikke, dunne volwassenen hebben, kunnen baby’s ook verschillend groeien.

 

Opties van de verschillende pagina’s: click op de roze cijfers van het aantal weken dat je wilt bekijken:

 

 

 

©CBR in NL: AbortusInformatie.nl

 

 

©Ehd.org 6wk6d na conceptie

©Ehd.org 9wk0d na conceptie

 

©Ehd.org 13wk na conceptie

©AbortusInformatie.nl