Opwekking

 

 

Logo AbortusInformatie.nl

 

logo-nl

 

Logo AbortionInformation.eu

 

logo-eu

 

6.6.2022

 

Tweede Pinksterdag hield AbortusInformatie.nl een voorlichtingscampagne in Biddinghuizen om duizenden kampeerders die Opwekking verlieten voor te lichten over de realiteit van abortus.

 

In de kletsnatte regen, met razende winden die de borden uit haar handen probeerden te rukken, toonde Salome van der Wende de menselijkheid van baby’s aan een gestage stroom verkeer die Opwekking verliet.

 

Politie passeerde zo’n 6 keer, en met verkeersregelaars in de buurt merkte Salome op dat de meeste mensen keken. Velen zwaaiden vriendelijk, anderen duimden omhoog ter goedkeuring, flitsten even ter bevestiging met hun lichten, en enkelen toeterden.

 

 

 

Vanwege het gezinsgerichte evenement werden geen abortusbeelden getoond – alleen prenatale beelden. Salome merkt op: „Het is goed dat kinderen een beeld van een echte baby in hun hoofd hebben, voordat leerkrachten hen iets anders vertellen.”

 

AbortusInformatie.nl informeert over de menselijkheid van de baby in de baarmoeder en wat abortus teweeg kan brengen bij het slachtoffer. AbortusInformatie.nl gebruikt beelden zodat mensen hun eigen mening kunnen vormen aan de hand van relevante informatie.

AbortusInformatie.nl is een mensenrechtenorganisatie opgericht door vrouwen die spijt hebben van hun abortus,

 

Link FB nederlands: https://www.facebook.com/AbortusInformatie/posts/1958989534285703

 

 

 

 

 

 

 

AbortusInformatie.nl is een mensenrechtenorganisatie opgericht door vrouwen die cruciale informatie misten bij de besluitvorming van hun eigen abortuskeuze. 

 

AbortusInformatie.nl gebruikt beelden (voor en na abortus), wetenschap en statistieken in plaats van meningen en emoties, zodat mensen hun eigen mening kunnen vormen aan de hand van relevante informatie.

 

In één oogopslag ziet men de realiteit vanuit het perspectief van de baby.