Methodes

 

 

Hoe gebeurt het?

 

Naast chirurgische abortussen zijn er medicinale abortussen met behulp van pillen. Soms valt de baby van de vrouw in het toilet en is ze geschokt daar een mini-baby te zien liggen en niet een “klompje cellen”. Eindigen in de wc en riool met knagende ratten? Haar eigen huis kan nu een herinnering zijn aan deze dood.

 

Abortussen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van waar je in de wereld bent. Bijvoorbeeld in Amerika.

 

Er kunnen metalen dilatie-staven worden ingebracht om de opening naar de baarmoeder te forceren, gevolgd door een zuigcanula. Of de baby kan uit elkaar worden getrokken.

Een leerling in een abortuskliniek vertelde ook hoe ze na afloop moest kijken of alles eruit was: ja, er waren 2 armen, 2 benen, een hoofd enzovoort.

 

De pot waar de baby in valt, gaat naar het POC lab (Product Of Conception – Parts Of Children – delen van kinderen). De inhoud kan in een glazen ovenschaal bovenop een lichtdoos worden gedumpt en de lichaamsdelen van de baby worden bij elkaar gezet om te checken dat geen lichaamsdeel achter is gebleven. De POC techneuten kunnen vervolgens de restanten dumpen in een (rode) biologisch afbreekbare zak met ritssluiting, die in een vriezer van het POC lab gaat dat het personeel voor de grap de kinderkamer noemt.

 

Een bedrijf dat biologisch afbreekbaar medisch afval verwerkt, kan de bevroren baby’s ophalen om verbrand te worden. Van anderen is bekend dat hun baby’s door een gootsteen worden vermalen en terechtkomen bij de verwerking van afvalwater.

 

Een andere methode die gebruikt kan worden is het injecteren met potassium chloride / digoxin dat een hartaanval veroorzaakt. Digoxine wordt over het algemeen gebruikt voor de behandeling van hartproblemen, maar een hoge dosering van digoxin zal een fatale hartstilstand voor de baby veroorzaken.

 

Weer een andere methode die gebruikt kan worden is het doorsnijden van de navelstreng.

Volgens een studie stierf 100% van de baby’s binnen 11 minuten na het doorsnijden van de navelstreng.

 

Op deze pagina kunt u een aantal medici delen van het bovenstaande zelf horen vertellen https://www.abortusinformatie.nl/video/3-Medici/

Ook op onze pagina videos – abortus – ziet u bijvoorbeeld een arts onder ede vertellen hoe hij Digoxin gebruikte wat tot hartstilstand leidt.

Hoe het in Nederland gebeurt? Tja…

 

Baby’tjes thuis kunnen eindigen in de wc…. en het riool….

 

 

Pil thuis

©CBR in NL: AbortusInformatie.nl

 

Eindigen in de wc en riool, met knagende ratten?

 

 

Medicinale abortus

 

Een methode is het toedienen van een doses van een medicijn om de baby in zijn geheel uit te drijven. In 2 stappen.

Dat kan zijn met Mifepristone gevolgd door Misoprostol®.

“Mifepristone is an antiprogestogen.[1] It works by blocking the effects of progesterone, making the cervix easier to open, and promoting contraction of the uterus when exposed to misoprostol.[1]” Mifepristone – Wikipedia retrieved 2021mrt29

 

Misoprostol® is een geneesmiddel dat wordt gebruikt ter voorkoming van maagzweren. Misoprostol® is het werkzame bestanddeel van Cytotec®. Cytotec® remt de vorming van maagzuur en beschermt de maag en het dunne darmslijmvlies tegen de inwerking van maagzuur, acetylsalicylzuur en andere anti-reumamiddelen. 

https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h110554.pdf

“Deze bijsluiter is voor het laatst goedgekeurd in februari 2021”

 

POC lab 1

©AbortusInformatie.nl

POC lab 2

©AbortusInformatie.nl

POC lab 3

©AbortusInformatie.nl

POC lab 4

©AbortusInformatie.nl

 

Medicinaal

©AbortusInformatie.nl

Foto van baby gegeven door een moeder die de abortuspil gebruikte – dit was haar baby die zij opving, vertellend 7 weken na conceptie, en gaf ons toestemming de foto te delen

Chirurgisch

©AbortusInformatie.nl

 

Behandeling

©Narcis Virgiiu

Hoe?

©AbortusInformatie.nl

Hoe?

Openen

©AbortusInformatie.nl

Gereedschap

©CBR in NL: AbortusInformatie.nl

Gereedschap

©CBR in NL: AbortusInformatie.nl


 

Chirurgisch

 

Hieronder verschillende stappen die doorlopen kunnen worden bij een chirurgische procedure.

 

Let op: (grafische) afbeeldingen

Foto credit: ©CBR

 

 

Een van de methodes:

Allereerst wordt een speculum ingebracht om de ingang van de baarmoeder zichtbaar te maken – de baarmoederhals. Daarna vindt verdoving plaats terwijl men met een scherpe tang de opening vastpakt en op zijn plaats houdt. Met de andere hand duwt de aborteur metalen dilatie-staven in diverse diktes van klein tot groot een voor een naar binnen, de een na de ander om de opening nog wijder te maken. Vervolgens graaien instrumenten in de baarmoeder en halen eruit wat ze vinden: een been, een hand, een arm, torso… en de placenta. Men kan ook met een buis de inhoud van de baarmoeder leegzuigen. In mijn geval werd het vlies van mijn baarmoeder ook weg geschraapt – uiterst pijnlijk.

 

Procedure

Speculum insertion

Verdoving

Anaesthesia

Injectie

Anaesthesia injection into cervix – womb entrance

Verwijden

Closeup during abortion forcing opening cervix – sharp tenaculum holds womb-entrance in place, while dilating rod is pushed in

 

Tenaculum pierces cervix, and grabs hold while dilation rods ranging in size from small to large width, are inserted one by one, one after the other, to force open the entrance to the womb – the cervix – wider and wider

 

Baby’s leg….

 

Sharp curette pulls out baby’s torso.

And so piece by piece the baby is removed…. 

 

Severely pulled down cervix held in place with sharp instruments while other instruments go inside to pull out other pieces of the baby

 

Baby’s arm….

 

A foot….

 

A hand….

 

 Placenta…. 

 

Wat je hierboven ziet in afbeeldingen, wordt hier in een video uitgelegd door een arts die zelf 1200 abortussen uitvoerde.

 

‘Selective reduction’ wordt toegepast wanneer er meerdere baby’s in de baarmoeder zijn, maar moeder opdracht geeft om een of meerdere baby’s te verwijderen. Kijk hoe het gaat:

 

 

 

Zou u willen overwegen ons te steunen?

Ieder bedrag is welkom…