Over ons

 

Wie zijn wij?

 

AbortusInformatie.nl is een mensenrechtenorganisatie opgericht door vrouwen die cruciale informatie misten bij de besluitvorming van hun eigen abortuskeuze. AbortionInformation.eu is our English page. Onze bestuursleden hebben affiniteit met abortus.

 

 

AbortusInformatie.nl gebruikt beelden (voor en na abortus), wetenschap en statistieken in plaats van meningen en emoties, zodat mensen hun eigen mening kunnen vormen aan de hand van relevante informatie.

 

In één oogopslag ziet men de realiteit vanuit het perspectief van de baby.

 

De realiteit van abortus is hartverscheurend.

 

AbortusInformatie.nl geeft voorlichting met ‘educational outreaches’ door o.a. het tonen van medisch wetenschappelijke beelden. Ook helpt zij zwangere vrouwen die abortus overwegen, met gesprekken en gratis 2e hands babyartikelen, en faciliteren verwerking na een abortus.

 

“Als ik dit soort beelden vooraf zou hebben gezien, zou ik nooit mijn baby’tje hebben laten aborteren, en zouden mij jaren van schuld, wroeging, leed en spijt zijn bespaard” zegt Salome van der Wende die – samen met andere vrouwen die ook een abortus ondergingen – de stichting AbortusInformatie.nl oprichtte. “Informatie vooraf kan leed achteraf besparen.”

 

Gelanceerd 27 februari 2011, precies 40 jaar na de opening van de eerste Nederlandse abortuskliniek 1971 in Arnhem (Mildredhuis Stimezo – na VARA tv inzamelingsactie).

AbortusInformatie.nl is gelieerd aan CBR Center for Bioethical Reform www.abortionno.org als de Nederlandse tak maar wij opereren geheel zelfstandig. Wij werken met onze zusterorganisties samen om de wereld bewust te maken van het lot van baby’s in de baarmoeder, met betrekking tot abortus. 

Wij staan ook bekend als CBRNL Center for Bio-Ethical Reform Netherlands.

 

CBR Amerika: Center for Bio-Ethical Reform: abortionNO.org

United Kingdom: cbruk.orgbrephos.org

Netherlands: AbortusInformatie.nl, AbortionInformation.eu

Canada: endthekilling.ca

Poland: stopaborcji.pl, stronazycia.pl

Sweden: abortnej.se

Finland: lopettakaatappaminen.tk

Czech Republic: stopgenocide.czsvobodavolby.cz

Estonia: abort.ee, elukultuur.wordpress.com

Norway: kirken.com, abort.no

Slovakia: cbreurope.sk

Denmark: rettentilliv.dk/aarhus-2007

Spain: abortono.org

Ireland: icbr.ie

South Africa: yourlifeinhishands.co.za

Togo: delacompassion.unblog.fr

Mexico: sialavida.org

Russia: abortu.net

Pakistan: prolifepakistan.org

Wales

Bezoek van de Nederlandse premier met Trump ten tijde van “kinderen gescheiden aan de grens” omdat ook wij kinderen van hun moeders scheiden.

Tevens gebruikt met Wereldbevolkingsdag

Doos met modellen van 6-7, 11-12 en 18 wk na conceptie, gestuurd naar 1e en 2e kamer partijen in verband met abortuswetswijzigingen 2022

Lancering autoreclame

“De vrijheid van de een mag niet ten koste gaan van… de ander” Rutte

 

 

 

 

Zou u willen overwegen om ons financieel te steunen?

Elke bijdrage is welkom!